Twitter/AFP
Volledig scherm
© Twitter/AFP

“Verlaag je salaris”: Frenkie De Jong belaagd door boze Barcelona-fans, Nederlander op weg naar Chelsea

Buitenlands voetbalDe financiële problemen van FC Barcelona zijn nog lang niet van de baan. Middenvelder Frenkie De Jong (25) moet inleveren om nieuwkomers zoals Robert Lewandowski te kunnen inschrijven. Alleen is de Nederlander dat niet van plan. Niet geheel naar de zin van enkele Catalaanse fans, die hun ongenoegen kwamen uiten aan het trainingscomplex. Intussen geniet De Jong, net als Pierre-Emerick Aubameyang overigens, van verregaande interesse van Chelsea. 

9 reacties

  • TIM BRESSELEERS

    2 jaar geleden
    Waarom zou De Jong onder dwang moeten inleveren op zijn loon? Als Barcelona reeds over de salaris limiet zit met de huidige selectie moeten ze misschien eens stoppen met nieuwe spelers bij te kopen?
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Financial fair play hadden ze het een paar jaar terug toch over ? Meer als een miljard schuld , je verplichtingen aan je personeel niet na kunnen komen en ondertussen vrolijk verder gaan met talentvolle spelers weg te kapen van concurrenten die wel hun zaakjes op orde hebben Kan die club niet failliet ? Gewoon alles in de verkoop en als de schuldeisers ooit afbetaald zijn opnieuw beginnen in de laagste klasse
  • Kjell Van daele

    2 jaar geleden
    In premier leaque kan hem toch niet mee
  • david elaut

    2 jaar geleden
    Barcelona degraderen
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Wanneer je geen geld hebt om je spelers te betalen, waarom koop je dan Lewandowsky?