Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © AFP

“Hij stond er wat armoedig bij, nog net geen clochard”: Camps vindt dat Hazard zo snel mogelijk weg moet uit Madrid

Voetbal“Alsof Ancelotti de treiterkunst beoefent.” Onze columnist Hugo Camps noemt de situatie in Madrid uitzichtloos voor Eden Hazard. De Rode Duivel mocht geen seconde meedoen in de Europese Supercup tegen Frankfurt. “Wie haalt hem uit de krotten van het bestaan?”, vraagt Camps zich af in zijn column.

47 reacties

  • Andre Ooms

    2 jaar geleden
    De krotten van het bestaan. 25 miljoen euro per jaar verdienen om al drie jaar niks te doen . Slimme gast, maar in wat wonen wij dan ,
  • Danny Roelants

    2 jaar geleden
    Er zijn in Spanje nog genoeg middenmoters waar hij zeker mee kan want het voetballen zal hij nog niet verleerd zijn hoor. Maar dan moet hij willen natuurlijk.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Als men veel geld krijgt is één zaak maar niet mogen spelen is een andere zaak, wil hij tegen komen op niveau dan zal hij toch heel veel moeten spelen voor het wedstrijd ritme vast te krijgen en de daaraan verbonden super compensatie en indien hij dat niet kan is hij zo goed als waardeloos voor België op het W-K.
  • Hugo Schelstraete

    2 jaar geleden
    Aan zijn lichaamstaal te zien is hij echt wel NIET gemotiveerd. Met dergelijke spelers kan je NOOIT matchen winnen.
  • Luciano van As

    2 jaar geleden
    Eerst en vooral Real Madrid zal er nog genoeg, of veel te veel geld voor vragen , en zeg nu eerlijk welke topploeg is nu nog geïnteresseerd in E Hazard?