In de uitgebrande plasticfabriek werd onder meer speelgoed gemaakt.
Volledig scherm
In de uitgebrande plasticfabriek werd onder meer speelgoed gemaakt. © Twitter

Minstens zes doden bij brand plasticfabriek in Bangladesh

Bij een brand in een gebouw waarin een kleine plasticfabriek en restaurant huizen, in de Bengalese hoofdstad Dhaka, zijn minstens zes mensen om het leven gekomen.

0 reacties

  1. De Croo zoekt Europese partners om sancties op te leggen aan Israël: “We mogen niet enkel toekijken en grote woorden gebruiken”
    PREMIUM
    75

    De Croo zoekt Europese partners om sancties op te leggen aan Israël: “We mogen niet enkel toekijken en grote woorden gebruiken”

    “Kunnen we met Israël nu gewoon verder als handelspartner? Ik vind van niet.” Premier Alexander De Croo (Open Vld) zegt aan HLN dat hij binnen Europa partners zoekt om het land sancties op te leggen naar aanleiding van de schrijnende situatie in Gaza. “We kunnen niet zomaar toekijken, grote woorden gebruiken en enkel zeggen: ‘Dit mogen we niet laten gebeuren.’” Hoever is hij bereid te gaan? En kan onze premier voldoende landen achter zich scharen?
  2. “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschikking Poetins regering worden nu wel heel concreet
    PREMIUM
    12

    “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschik­king Poetins regering worden nu wel heel concreet

    Dinsdag legt Vladimir Poetin de eed af voor zijn vijfde ambtstermijn als Russisch president. Verwacht wordt dat hij een aantal herschikkingen doorvoert in zijn regering. Zo zwellen de geruchten aan dat zijn twee bekendste ministers — die van Defensie en Buitenlandse Zaken — worden vervangen. En voor beide functies circuleert ook al een naam. Wie zijn die potentiële opvolgers? En wat zouden zij betekenen voor het beleid? Van eentje schreven we eerder al dat Oekraïne er niet beter af mee is. En de andere werd zowaar geboren aan het huidige front.