Sterrenchef Luc Bellings trekt deze zomer opnieuw 8 weken met journalist Stefan Vanderstraeten langs de Belgische kust om gerechten te proeven. Deze week: kabeljauw in mousselinesaus.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings trekt deze zomer opnieuw 8 weken met journalist Stefan Vanderstraeten langs de Belgische kust om gerechten te proeven. Deze week: kabeljauw in mousselinesaus. © Joel Hoylaerts / Photonews

De laatste van de zomer: sterren­chef Luc Bellings keurt kabeljauw in mousseline en deelt een 1/10 uit. “Dit gerecht is precies de vuilbak van de keuken”

Voor de laatste keer deze zomer trekt sterrenchef Luc Bellings samen met journalist Stefan Vanderstraeten richting de Belgische kust om gerechten te keuren. Voor zijn laatste stop waagt de chef zich aan kabeljauw in mousselinesaus bij 5 verschillende adressen. Waar bestel je met plezier een moot van de witte vis? En waar blijf je het liefst ver vandaan?