Radio 2

Honderden fans naar winkelcentra in Kortrijk, Sint-Niklaas en Wijnegem voor voorstelling nieuw album Camille

Zangeres Camille Dhondt heeft vandaag haar nieuwe album voorgesteld in een aantal Vlaamse winkelcentra. Fans konden eerst met haar op de foto in K in Kortrijk. Daarna trok ze naar Sint-Niklaas en Wijnegem. In Kortrijk alleen al daagden honderden fans op. Sommige waren uren op voorhand gekomen om zeker te zijn van een "meet and greet" met hun idool. 

Camille, oorspronkelijk uit Wevelgem, is een begrip in Vlaanderen. En dat was vandaag duidelijk te merken in een aantal winkelcentra waar ze haar tweede album "SOS" kwam voorstellen. Er daagden telkens honderden fans op om met de zangeres op de foto te kunnen. Daar moesten ze dan wel dat nieuwste album voor kopen.

West-Vlamingen staan bekend als Bourgondiërs, maar ook als harde werkers, net zoals Camille.
Burgemeester Ruth Vandenberghe van Kortrijk

Tussen de fans ook Ruth Vandenberghe, de Kortrijkse burgemeester, die opgetogen reageert op het bezoek. "We zijn zo trots op Camille", zegt ze. "Het is iemand uit de streek en dat maakt het nog zo leuk dat ze ook hier haar album komt voorstellen. In Kortrijk en West-Vlaanderen staan we bekend als bourgondiërs, maar ook als harde werkers. En dat is precies zoals Camille is."

BEKIJK - Ook in Wijnegem kwamen de fans massaal opdagen om hun idool Camille te ontmoeten: “Ik hou superveel van haar, ze is gewoon te gek”

Videospeler inladen...

Tien nummers

Na Kortrijk trok Camille nog naar het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas en naar het Shopping Center in Wijnegem. Om al die locaties vlot te bereiken op één dag, reisde ze onder meer met een helikopter.  

Op het nieuwe album staan tien nummers, waaronder de hits "Vuurwerk", "Diamant" en "Geen Tranen Meer", maar ook de begingeneriek van de televisiereeks Familie.

Fans wachten in Sint-Niklaas op een foto met hun idool (foto Luk De Wilde)

Meest gelezen