Cornet (West Ham), Craninx (Molde) en Vitinha (Braga).
Volledig scherm
Cornet (West Ham), Craninx (Molde) en Vitinha (Braga). © Photonews/ANP/EPA

Veelbesproken eigenaar, Belgische doelman en de ex van Ibrahimovic: de Europese tegenstanders van Anderlecht, AA Gent en Union doorgelicht

Europa LeagueWest Ham, FCSB en Silkeborg zijn de tegenstanders van Anderlecht in de groepsfase van de Conference League. AA Gent moet het op haar beurt opnemen tegen Molde, Shamrock Rovers en Djurgardens. Eerder ging Union in de trommel voor de Europa League. De vicekampioen werd gekoppeld aan Braga, Malmö en Union Berlin. 125 miljoen uitgegeven deze zomer, een Belgische doelman en ‘de mannen van ijzer’: maak kennis met de tegenstrevers.

16 reacties

  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Als Rsca niet op de eerste plaats eindigt zou dit toch een serieuze blamage zijn voor de sterrenploeg.
  • Dirk Van der Weeën

    2 jaar geleden
    Dat noemen ze dan content zijn met een dooie mus.
  • Patrick Vandoorne

    2 jaar geleden
    Na de les in nederigheid van gisteravond spreekt men alweer van haalbare kaarten. Dubbel verlies tegen Nicosia, met de hakken over de sloot tegen Young Boys en deruit tegen de Turken...Ik hou mijn hart vast voor onze Coëfficiënt. Als Club supporter ben ik evenmin gerust in de "haalbare" groep van Club. Bij Europees voetbal ben ik in de eerste plaats Belg, ongeacht welke Belgische ploeg er speelt, maar Internationaal voetbal legt maar al te vaak de pijnpunten van onze competitie bloot.
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Nog een paar jaar en ze vinden alweer een nieuwe europa league uit voor de belgen. Tegen ploegen van Malta, Gibraltar en Liechtenstein. Dank U De Witte voor de PO's die niemand wil. Zie wat er gebeurd in Europa. Ze lachen met ons.
  • Didi Del Toro

    2 jaar geleden
    Hopelijk “fierderen” allen verder - laat ons succes wensen aan alle Belgische ploegen tegen toch mooie tegenstanders uit alle hoeken van Europa.