Foto: Belga

Privévliegtuig van Nederlandse dj Afrojack schuift van landingsbaan op luchthaven van Deurne

Op de luchthaven van Deurne is gisterenavond een privévliegtuigje in het gras beland tijdens het landen. Het ging om het vliegtuig van de Nederlandse dj en muziekproducer Afrojack, die zelf een filmpje van het incident op Twitter postte. Er waren twee passagiers aan boord, maar niemand raakte gewond.

Een klein vliegtuigje is donderdagavond in de problemen geraakt tijdens de landing op de Internationale Luchthaven Antwerpen in Deurne. "Het schoof over de drempel van de landingsbaan en belandde in de veiligheidszone. Er waren twee passagiers aan boord, maar niemand raakte gewond", zegt luchthavencommandant Wim Verbist. Waarom het vliegtuig niet op tijd kon stoppen, is nog niet duidelijk. Dat wordt nog onderzocht. De schade aan het vliegtuig valt mee.  

Het vliegtuig is van de Nederlandse dj en muziekproducer Afrojack. Hij zette zelf een filmpje op Twitter (zie hieronder). De brandweer kwam ter plaatse om het vliegtuig uit het gras te trekken en de luchthaven bleef een tijd gesloten. Begin vorig jaar gebeurde een gelijkaardig incident op de luchthaven van Deurne. 

Meest gelezen