Mysterieus zwaar ongeval met vluchtmisdrijf in Viversel opgelost: vrouw (58) in verdenking gesteld

Heusden-Zolder -

Een 58-jarige vrouw uit Heusden-Zolder wordt verdacht van onopzettelijke slagen en verwondingen en schuldig verzuim na een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf eind juli in Viversel. Daarbij werd een 39-jarige vrouw zwaargewond teruggevonden op straat.

Zahra Boufker/Olivier Simons

Op zaterdag 23 juli werd de politie Heusden-Zolder om 2 uur ’s nachts opgeroepen voor een ongeval in de Pastoor Douvenstraat in Viversel (Zolder). Ze troffen er een 39-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren zwaargewond aan op straat. Het was de uitbater van het naburige café De Bierstal die de vrouw had gevonden aan een parking. Aanvankelijk was er geen spoor van een voertuig, waardoor het ongeval meteen veel vragen opriep.

LEES OOK. Bart vond zwaargewonde vrouw op straat in Viversel: “Ik herkende haar eerst niet”

LEES OOK. Zwaargewonde vrouw op straat in Viversel gevonden: politie staat voor raadsel

Na doorgedreven onderzoek van de politie Heusden-Zolder werden de voorbije week een aantal arrestaties uitgevoerd. Uiteindelijk werd een 58-jarige vrouw uit Heusden-Zolder voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Ze werd in verdenking gesteld van onopzettelijke slagen en verwondingen en schuldig verzuim. De onderzoeksrechter besloot haar vrij te laten. Er is volgens het parket Limburg geen sprake van een ruzie of discussie tussen de twee vrouwen voor het ongeval.

Het slachtoffer is inmiddels bezig aan een zware revalidatie en riskeert blijvende letsels.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer