Lotte Vanwezemael open over liefde, seks en masturbatie: “Zelf ben ik happy single”

ShowbitsOok in het nieuwe radioseizoen is MNM-dj Dorianne Aussems opnieuw van de partij met ‘Generation M’, misschien wel het meest open programma dat op nationale radio loopt. Het programma doorprikt taboes, zoomt in op maatschappelijke thema’s en gaat op zoek naar jongeren hun stem. Seksuologe Lotte Vanwezemael - daar omgegedoopt tot ‘SeksuoLotte’ - neemt er de vragen over seks en relaties voor haar rekening. “Dit seizoen is het zelfs met publiek, wordt alles gefilmd en kan je alles bekijken op VRT MAX”, straalt Dorianne. Lotte valt dan weer op dat de Vlaamse jongeren niet onderschat mogen worden qua openheid over seks en relaties: “We zijn minder preuts dan ze denken over Vlamingen”. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

  • Cesar Berth

    2 jaar geleden
    Het leven is veel meer dan seks alleen hoor. Het hoort erbij maar dat het bij velen op de eerste plaats moet komen zal bedrogen uit komen. De ware aard van iemand zie je maar ne een tijdje hoor. In begin kan de Liefde niet groot genoeg zijn. Voor mij zijn Gezondheid en Werk prioriteit nr1 en de rest volgd.
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Seks is ongeveer even belangrijk als een broodje kaas. Maar een broodje kaas is, als je niets te eten hebt, ongelooflijk belangrijk. - Ian Dury
  • Patrick Peeters

    2 jaar geleden
    Wordt er wel eens stilgestaan bij mensen waarvoor seks niet evident is? Kankerpatiënten, mensen met lichen sclerosus, erectieproblemen, . . . Het lijkt haast alsof je er dan niet meer bij hoort terwijl zulke mensen net nood hebben aan begrip. Het leven draait niet alleen om seks.
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    Als ervaringsdeskundige kan ik wel zeggen dat de beleving van seks voor de Vlamingen toch nog flink beïnvloed is door de zeden. Ik heb het dan niet over preutsheid noch promiscuïteit, wel over de manier waarop er tegenaan gekeken wordt. Mannen willen snel seks, vrouwen horen dat niet te willen bijvoorbeeld. Buitenlandse dames zijn daar vrijer in zonder daarom promiscue te zijn.
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Ze vindt zichzelf toch zo geweldig maar ze is uiteindelijk maar heel average om het in moderne jeugdtaal te zeggen. Niks speciaals aan, integendeel zelfs.
  1. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, en Cardi B had ácht helpers opgetrommeld om boven te geraken. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.