Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo news

“Naar een duel met Evenepoel voor eindwinst in de Giro?”: onze chef wielrennen vraagt zich af of verlengd contract ook nieuwe doelen brengt voor Van Aert

Wielrennen“Hoe gaat het verder van hier?”, zo vraagt onze chef wielrennen Marc Ghyselinck zich af nadat Wout van Aert vandaag zijn contract bij Jumbo-Visma verlengde tot 2026. “Blijft hij ook volgend jaar en de jaren daarna in de grote rondes een super domestique? Of gaat hij zelf zijn kans?”

12 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Je kan de zaken ook omkeren: wat Wout 3 weken in deze Tour gedaan heeft, zal Remco nooit kunnen.
  • Felix Strackx

    2 jaar geleden
    In het rondewerk zullen er altijd een paar rijden die beter zijn. Dus wat heeft het voor zin zijn hele carrière om te gooien voor een pakweg top vijf plaats? Geen haan die daar nog naar kraait, vraag het maar aan Jurgen Vanden Broeck of Thomas De Gendt. Dus, journalisten: stop met daarover te zeuren!
  • Geert Degezelle

    2 jaar geleden
    Mag ik even lachen? Mensen vergeten nu ook al hun grote-ronde-winnaars volgens sommigen. Ik ben echt niet vergeten dat Merckx, Van Impe, Maertens, Pollentier, De Muynck, Hinault, Fignon, Lemond, Indurain, Armstrong, Froome, Pogacar een grote ronde hebben gewonnen. Wout Van Aert maakt trouwens geen enkele kans om in de Giro het eindklassement te winnen tegen Remco. Van Aert is gewoon een toprenner in het eendaagse werk en voor ritwinsten in de grote rondes.
  • Tom Labeeuw

    2 jaar geleden
    Wout kan niet wat remco kan in een grote ronde. Dagelijks zonder snipperdag die hoge wattages duden berop is nog wat anders.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Wout is een verstandige renner die fietsen belangrijker vind dan publieke belangstelling, een ronde winnen is lang niet hetzelfde als altijd je volle bak geven, voor jezelf of de ploeg dat maakt hem niets uit, daarom is hij een voorbeeld van een wereld top renner, iedereen in de wereld kent hem, ronde winnaars zijn na een jaar vergeten, of zelfs vroeger, niks in de kranten meer over Vingegaard , wel over Wout zijn prestaties in de Tour. En na het WK niks over de Vuelta meer ook.