De Amerikaanse president Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden. © USA TODAY Sports

Witte Huis: “Regering-Biden monitort onrust op financiële markten”

De regering van de Amerikaanse president Joe Biden volgt de onrust op de wereldwijde financiële markten, waaronder de sterke waardedaling van het Britse pond ten opzichte van de dollar. Dat zei een woordvoerder van het Witte Huis. Biden had vrijdag een bijeenkomst met zijn belangrijkste economische adviseurs.

6 reacties

  • peter pierreux

    2 jaar geleden
    Biden voert precies uit wat iedereen dacht dat Trump ging doen… 😏
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    De euro stond op zijn hoogste punt op 1,56 en nu op 0,96. Voor alles wat we nu importeren van buiten Europa moeten we nu dus een pak meer betalen. Boven op de woekerprijzen voor energie, het verdampen van onze spaartegoeden en de ineenstorting van de beursaandelen. Met dank aan de EU en de ECB. Het lijkt wel op een plan om van de EU een derde wereld continent te maken.
  • Guy Van Brussel

    2 jaar geleden
    Tiens,...ik herinner me dat men ooit zei dat wanneer Trump aan de macht zou komen er een recessie zou komen,..plus een derde wereldoorlog,...zo zie je maar !
  • André Decrock

    2 jaar geleden
    Lap, hij zegt tegen de Britten trekt uw plan en idem dito voor de Euro, hij manipuleert en wij , de gewone man , betalen het gelag , net zoals met de oorlog in Oekraïne waar de VS ook de leider en de organisator van is
  • Laurent Van De Velde

    2 jaar geleden
    ‘Sleepy Joe’ bleek dan toch geen verkeerde bijnaam… Ik kan mij niet voorstellen dat Putin zou ver zou durven gaan zijn met Trump aan het roer, zowel in de VS als bij de NAVO…