Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Check-in voor Qatar: wie mag zijn boardingpass al klaarhouden? Welke Duivels moeten zich reppen en wie lijkt de vlucht nu al te missen?

RODE DUIVELSHet WK in Qatar nadert. Welke Rode Duivels zijn volgens ons zeker van een plek op het vliegtuig? Wie moet er nog knokken voor zijn ticket én wie valt zo goed als zeker uit de boot? Een overzicht.

27 reacties

  • Bruno Verhofstede

    2 jaar geleden
    Het hoogtepunt van de "gouden generatie" ligt achter ons. De uitschakeling van Brazilië in de kwartfinales van WK in 2018. Halve finale tegen latere wereldkampioen Frankrijk ... Beter wordt het niet meer. Vincent Kompany, rots in de defensieve branding, was er toen nog bij. Eden Hazard ontmantelde met korte, snedige acties iedere defensie en Lukaku en Mertens waren in topvorm. Kevin Debruyne is nog steeds absolute wereldtop maar hij kan het vormverlies van al deze sterspelers niet compenseren
  • Guido Verlinden

    2 jaar geleden
    Op enkele na kunnen ze beter thuis blijven.!!
  • ALBERT CNUDDE

    2 jaar geleden
    Ik heb veel van die mannen die hieronder genoemd worden,met plezier zien spelen,echt! Maar op alles staat een houdbaarheidsdatum. Jeugd moet aantreden,resultaat van geen belang,met deze selectie gaan we toch geen potten meer breken
  • Jean-Pierre Vanhouwe

    2 jaar geleden
    Het ziet er weer goed uit voor ons "chauvinisitisch" België , kritiek op alles . Het is pas een paar maanden geleden dat Remco er ook van langs kreeg , en nu zijn dizelfde sceptici vol lof . Plots kan er niemand van België meer voetballen , misschien moeten we vragen aan Remco om weer te beginnen voetballen ?
  • Schets Julien

    2 jaar geleden
    Laat maar Éden Hazard,Tielemans, Debast,Batshuayi en zekers Mertens thuis .veel van die spelers zijn op laaste van hun latijn .En zoals de trainer van Gent gezegt heeft en gelijk heeft hij ,hij vind dat Debast te gemakkelijk zijn plaats in de nationale ploeg heeft is dat al voor ne transfer te realiseren voor het dik geld voor Anderlecht !!!!!!