© Marie-Rose Weerts

© Marie-Rose Weerts

thumbnail:
thumbnail:

Samana Wimmertingen viert 60-jarig bestaan

Hasselt -

Samana Wimmertingen vierde zondag 25 september feest in de zaal De Wimbert. Er was dan ook een goede reden om alle leden van Samana uit te nodigen voor een heerlijke feestmaaltijd met een verrassingsoptreden: het 60-jarig bestaan van Samana Wimmertingen.

Marie-Rose Weerts

Al 60 jaar lang worden de leden van Samana verwend met tal van activiteiten zoals eetfeesten, praatnamiddagen, optredens, een pannenkoekendag, een bezoekje met paas- en kerstpakketten en zoveel meer. Het bestuur van Samana Wimmertingen, dat bestaat uit vijf vrijwillige dames en één heer, vergadert elke maand om deze activiteiten te organiseren en ideeën uit te wisselen voor de paas- en kerstverrassingen.

Het feest voor hun 60ste verjaardag kwam op gang met een openingswoord van de voorzitster Irène Ketelslagers en een speech van de afdelingsverantwoordelijke van Samana Limburg Emilie Samijn. Ook werd er een bestuurslid gevierd. Jef Hermans is namelijk al 50 jaar gemotiveerd bestuurslid en zorgt onder meer voor bezoekjes aan de leden, optredens tijdens de bijeenkomsten, speeches met een grappige wending en de tombola. Alle bestuursleden danken iedereen die ervoor gezorgd heeft dat het feest een onvergetelijke namiddag is geworden. Iedereen heeft er enorm van genoten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer