Friturist Johan Massart bedient geen politici van de meerderheidspartijen in zijn zaak meer
Volledig scherm
PREMIUM
Friturist Johan Massart bedient geen politici van de meerderheidspartijen in zijn zaak meer © EWL

Boze friturist neemt drastisch besluit: “Politici van de meerderheidspartijen zijn niet welkom in mijn frituur”

Leuven“Voor het moment heb ik geen loon, zo simpel is het.” Friturist Johan Massart (53) is goed met cijfers. Nadat hij ondanks verschillende energiebesparende ingrepen zijn maandelijks voorschot voor gas bijna zag vertwaalfvoudigen, stelde hij een drastische huisregel in. “Politici van de meerderheidspartijen zijn niet welkom in mijn frituur.”

65 reacties

  • Leo Duym

    2 jaar geleden
    Waarom mogen zelfstandigen hun energiekosten aftrekken van hun belastbaar inkomen? Schaf die vorm van subsidie op kap van de belastingbetaler af en laat de eerlijke, vrije concurrentie spelen. Als bepaalde zaken dan onbetaalbaar worden voor sommige consumenten zullen ze zelf hun frites wel bakken, zoals ik doe, of een kleiner bosje bloemen kopen.
  • Youri Verstraete

    2 jaar geleden
    Machtig!
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Heeft groot gelijk man...👍 Helaas die politiekers gaan ergens anders gaan eten niet waar het gewone volk meestal doe Zouden ze allemaal mogen doen
  • Gilbert De Meyer

    2 jaar geleden
    Toen de eerste sancties genomen werden tegen Rusland werd ons verzekerd dat alles in orde kwam we zoudengenoeg gas krijgen van andere landen, wat blijkt nu er is gas te kort, vandaar gaat de prijs de hoogte in.En Rusland maakt afspraken met andere spelers, zelfde liedje met de petroleum. hoe meer sancties hoe slechter het word. We staan nog maar aan het begin van alle miserie.
  • jos duriau

    2 jaar geleden
    Mooi initiatief , maar de meeste politiekers gaan niet in een frituurtje eten denk ik maar.