AFP
Volledig scherm
© AFP

Wat met het WK? Liesblessure Thomas Meunier baart bondscoach en Dortmund zorgen: “We weten niet hoe ernstig het is”

Champions LeagueRoberto Martínez ziet het niet graag gebeuren. Thomas Meunier (31) moest in de 83ste minuut tegen Sevilla (1-1) geblesseerd van het veld. De Rode Duivel voelde iets in de lies na een sprint en bleef op de grasmat zitten. Gaat het WK-alarm af.

7 reacties

  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Ik voorspel het nu al, een gekwetste Meunier, Courtois en Lukaku nemen we mee. Ook een Hazard totaal uit vorm is geen probleem. Wat Martinez niet gaat doen is jongens die nooit een kans kregen nu wel selecteren. Liever drie gekwetsten meenemen dan eens een keer nieuwe jongens selecteren.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Ivan de bakker : heel goed verwoord ...! Gewoon de waarheid mag gezegd worden 👍
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Iedere club krijgt geld als ze speler missen om wk te spelen vandaar dat Martinez zoveel Anderlecht " talenten" selecteert ,valt niet op hoor
  • Ivan De Bakker

    2 jaar geleden
    Tuurlijk dat Martinez zich zorgen maakt - heeft zich nooit bekommerd om deftige opvolging of back-ups. Geen greintje toekomstvisie gehad. Een paar paarse tieners in de etalage gezet and that's it. En nu beginnen zijn oudjes uit te vallen, dus... tijd om ontslag te nemen. Nog proberen rekken tot na WK ... Dikke profiteur.
  • Anthony Peeters

    2 jaar geleden
    Castagne is toch beter dus geen probleem en dan neem je nog ergens jonge rechtsback mee of debast kan daar ook wel depanneren