Iguodala, Curry, Green en Thompson als uittredend titelhouder blij met hun Championship Rings: hun vierde kroonjuweel in acht jaar tijd al.
Volledig scherm
Iguodala, Curry, Green en Thompson als uittredend titelhouder blij met hun Championship Rings: hun vierde kroonjuweel in acht jaar tijd al. © AFP

“Al 243 dagen onterecht opgesloten”: Stephen Curry opent meteen met 33 punten tegen Lakers en vraagt aandacht om jarige Brittney Griner

NBAZowel titelverdediger Golden State als verliezend finalist Boston zijn goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de NBA. Allebei wonnen ze hun eerste thuiswedstrijd. Opvallend moment na afloop: sterspeler Stephen Curry, die meteen goed was voor 33 punten, stond stil bij de moeilijke situatie rond Brittney Griner.

2 reacties

  • eric meers

    2 jaar geleden
    Ik heb geen compassie met mensen die denken dat ze boven de wet staan omdat ze bekend zijn . Je smokkelt gewoon drugs naar een land waar die verboden zijn dus moet je de straf die dat land oplegt ook maar aanvaarden .
  • tom liesenborghs

    2 jaar geleden
    Ze heeft de wet overtreden door verschillende ampullen met cannabisolie mee te smokkelen. In Rusland is dat verboden en ge weet dat ze er daar niet mee lachen. Natuurlijk is de straf te hoog maar ze heeft wel de wet bewust overtreden en tis Rusland e.