© pdr

Premetrostation Diamant opnieuw open na hinder door waterlek

Het premetrostation Diamant kan sinds zaterdagmiddag opnieuw bediend worden. Vrijdagmiddag was in de vertrekhal een ernstig waterlek ontstaan, waardoor De Lijn het station uit voorzorg moest afsluiten.

jtp, joro

Hoe het lek in premetrostation Diamant is kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. De technische ploegen van De Lijn kwamen vrijdagmiddag ter plaatse om het incident te onderzoeken en het lek zo snel mogelijk te dichten. Ook Brandweer Zone Antwerpen kwam in bijstand, maar alle inspanningen ten spijt kon het waterlek vrijdagavond niet meer gedicht worden.

Zaterdag kwam ook de Antwerpse watermaatschappij Water-Link ter plaatse. Met vereende krachten werd het waterlek in de loop van de voormiddag gevonden en gedicht. Vervoersmaatschappij De Lijn laat dan ook weten dat premetrostation Diamant sinds zaterdag 13.45u terug bediend wordt. “Bedankt voor jullie geduld”, klinkt het op sociale media.

©  Alexandro Yaramis

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

©  pdr

©  pdr

©  PDR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen