Eerder deze week bleef de vertrekhal in Charleroi leeg door een staking van het veiligheidspersoneel, maar Europese reizigers vinden de luchthaven al langer één van de slechtste van Europa.
Volledig scherm
Eerder deze week bleef de vertrekhal in Charleroi leeg door een staking van het veiligheidspersoneel, maar Europese reizigers vinden de luchthaven al langer één van de slechtste van Europa. © Photo News

Charleroi in top 10 slechtste luchthavens van Europa

Charleroi Airport wordt door reizigers beschouwd als één van de slechtste luchthavens van Europa. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse website vliegveldinfo.nl. Zaventem scoort net iets beter dan gemiddeld.

23 reacties

  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Af en toe wat nijd en achterklap moet kunnen zeker!? Het is een low cost luchthaven en men krijgt er geen kaviaar geserveerd, maar de mensen die van Charleroi vertrekken weten dat en malen daar helemaal niet om. Laat de "suits" in Zaventem maar de neus ophalen, het zal de vakantiegangers in Charleroi een zorg wezen.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Dat filmpje over Charleroi dat is omdat er een staking is. Als dat in Zaventem is staan de mensen ook te drummen en de kinderen ook te bleiten.
  • Jo Bosman

    2 jaar geleden
    Een low cost luchthaven betekent ook geen service. Trouwens geen enkele luchthaven in België voldoet aan normale normen. Ik vertrek dus altijd vanuit Nederland of Duitsland.
  • martine aertgeerts

    2 jaar geleden
    Ik vertrek daar zeker 20 x per jaar geen klachten, in tegendeel van wat ik hier lees doen ze daar wel moeite om Nederlands te praten, en dat verlang je ook niet in VN Spanje of elders waar je land of vertrekt om terug te komen, daar spreken ze ook geen Nederlands 🙈 als je dat wil moet je in Zaventem vertrekken vind het daar meer chaos dan in Charleroi, al zeker 20 jaar gaan we langs daar enkel nog maar probleemen gehad op Zaventem en met Sn Brussels altijd miserie
  • Marie-José Maelstaf-Pape

    2 jaar geleden
    Ik vertrok en landde er begin september Alles probleemloos verlopen. De accommodatie kan wel beter.