©  Bas Bogaerts

Prinses Elisabeth wordt 21: koningshuis deelt nieuwe portretten van kroonprinses

Prinses Elisabeth wordt vandaag 21 jaar. Op de officiële sociale media van het koningshuis verschenen dinsdagochtend gelukswensen voor de troonopvolger, vergezeld van twee nieuwe portretten.

edb

Het is 21 jaar geleden dat koning Filip aan de verzamelde pers vertelde dat zijn pasgeboren dochter “een echt vrouwtje” was. Vandaag is dat statement meer dan ooit waar. Prinses Elisabeth is op twee nieuwe, minder traditionele portretten te zien terwijl ze uit het raam tuurt in het kasteel van Laken. Ze draagt een elegante bloes en opvallende gouden oorbellen. De kroonprinses ziet er zoals steeds erg stijlvol uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De portretten werden al even geleden gemaakt. Prinses Elisabeth is momenteel in Oxford, waar ze studeert, en zal daar haar verjaardag vieren. Koning Filip en koningin Mathilde zijn op dit moment ook niet in het land, zij brengen een staatsbezoek aan Litouwen.

LEES OOK. Prinses Elisabeth: nog maar 20, maar deze prestigeprojecten staan al op haar naam

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER