Lost Frequencies op Rock Werchter 2022.
Volledig scherm
Lost Frequencies op Rock Werchter 2022. © Joel Hoylaerts / Photonews

Tickets voor Rock Werchter worden dit jaar weer fiks duurder

Wie wil genieten van de gitaren op Rock Werchter moet zijn portefeuille nog iets verder opentrekken dit jaar. De tickets van het populaire festival worden dit jaar opnieuw duurder. Twee jaar geleden betaalde je nog 243 euro, dit jaar komt het bedrag gevaarlijk dicht in de buurt van de 300 euro.

15 reacties

  • eddy nijs

    2 jaar geleden
    Ik weet dat je niet mag vergelijken maar ik ga het toch doen. Zondag 8 juli 1990 dagticket rock werchter vvk 950 BF. Afgerond €25. Ons vader zijn loon in de bouw €1000 per maand als bekister metser . Nu prijs maal 5 voor 1 dag. Bekister metser verdient nu per maand €5000 of niet? Inderdaad wij hadden maar 8 groepen. 6 subtop en 2 headliners maar onze dag was gevuld met muziek en tijdens de change over tijd voor drinken en eten. Maja we hadden meestal ook maar 1 lief.
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Maakt niet uit zal er niet komen
  • Eduard Vanderheyden

    2 jaar geleden
    Al vraag je het dubbele dan nog word het uitverkocht. Zachtjes aftasten en de prijzen jaarlijks wat opdrijven. Das de remedie voor extra winst.
  • Guy Jacobs

    2 jaar geleden
    Er mocht niemand meer gaan. Dan kan het festival terug starten zoals vroeger. Kraampje buiten het terrein en een gezellige sfeer.
  • Sarah olemans

    2 jaar geleden
    Ze mogen hun tickets houden, drank -en eetbonnen ook zeker duurder en je krijgt er weinig voor in de plaats!