© rr

Onze bespaartip: leen dure babyspullen in de Babytheek

Van torenhoge energieprijzen tot historische inflatie: het leven wordt aan sneltempo duurder. Het goede nieuws is dat we met kleine ingrepen steeds meer impact kunnen hebben op onze portemonnee. Daarom geeft Gazet van Antwerpen elke dag een handige bespaartip. Doe er je voordeel mee!

Een baby op komst, dat betekent een lange lijst met benodigdheden die je in huis moet halen. Veel van die vaak dure babyspullen kun je na enkele maanden niet meer gebruiken. Daarom kan het een stuk voordeliger zijn om bepaalde zaken te lenen in plaats van te kopen. Sinds enkele jaren kan dat in de Babytheek, een bibliotheek voor babyspullen. Het initiatief van de vzw Transformisten duikt op steeds meer plaatsen op, ook in onder meer Antwerpen, Lier, Mechelen, Geel en Hemiksem.

Om lid te worden van de Babytheek, betaal je lidgeld. In Antwerpen is dat 30 euro. Maar dat geld heb je er snel uit, als je de aankoopprijs van enkele spullen verrekent. Wanneer je bijvoorbeeld een autostoeltje (200 euro), babybadje (25 euro), bedje (150 euro) en kinderwagen (300 euro) kunt lenen in plaats van te kopen, spaar je 645 euro uit.

 JVBo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER