Koning Charles.
Volledig scherm
Koning Charles. © Photo News

Koning Charles III wil niet dat prins Harry en prins Andrew voor hem invallen

RoyaltyKoning Charles III (73) maakt aanstalten om de Britse wet aan te passen. Zo wil hij voorkomen dat prins Harry (38) en prins Andrew (62), die aan de zijlijn van de koninklijke familie staan, voor hem kunnen invallen als hij ziek is of in het buitenland verblijft. Dat melden lokale media donderdag. De krant ‘The Telegraph’ verwacht de wijziging "in de komende weken". Buckingham Palace heeft nog niet gereageerd.

11 reacties

  • Mireille Vergauwen

    1 jaar geleden
    Van zoon verstoten zal geen sprake zijn in privésfeer. Uiteindelijk woont Harry in USA en over Andrew zwijgen we beter. Die zal ook geen boke minder moeten eten.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Juiste beslissing deze twee moeten van al hun privileges ontheft worden en min of meer het status van gewone burger krijgen ook wat betreft hun huisvesting .
  • Karine Kuhn

    2 jaar geleden
    Charles bedriegt Diana van bij of reeds voor het huwelijk.Hypocrisie ten top wanneer Queen toch huwelijk van Charles met gescheiden vrouw goedkeurt en haar zelfs Queen als titel schenkt, dit terwijl de Queen geen queen zou geweest zijn moest men haar oom destijds hetzelfde hebben toegestaan.Zoon huwt vrouw van wie hij houdt en voor wie hij veel wil opgeven juist omdat men haar niet echt kansen geeft. Papa verstoot nu eigenlijk zoon. Hij mag «  trots «  zijn op zijn hypocrisie.
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Niet meer dan normaal.
  • Henri Demeer

    2 jaar geleden
    Ja hij heeft nog steeds een tunnelvisie