BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Amazon opent eerste bezorgcentrum in België

Een maand na de lancering van de Belgische Amazon-website, opende de Amerikaanse e-commercereus vandaag een eerste bezorgcentrum in Antwerpen. De nabijheid van de haven en het grote aantal consumenten in de regio, gaven de doorslag, aldus Amazon.

  1. INTERVIEW. Wetsdokter over gevonden beenderen in Sint-Martens-Latem: “Een lijk vertelt altijd iets, zelfs na jaren”
    PREMIUM
    11

    INTERVIEW. Wetsdokter over gevonden beenderen in Sint-Mar­tens-La­tem: “Een lijk vertelt altijd iets, zelfs na jaren”

    In Sint-Martens-Latem is een stoffelijk overschot ontdekt dat vermoedelijk al dertig jaar in een tuin begraven lag. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Annie De Poortere, die op haar 48ste spoorloos verdween. Het parket zit met heel wat vragen, en hoopt dat het opgegraven lichaam een paar ervan zal beantwoorden. Maar kan dat nog, na dertig jaar? “Veel hangt af van de toestand waarin het lijk zich bevindt”, zegt Werner Jacobs, wetsdokter en professor gerechtelijke geneeskunde van het UZ Antwerpen.
    Sint-Martens-Latem
  2. KIJK. “Eén van de zwakste pretparken van Europa, vergane glorie”: YouTuber niet te spreken over Boudewijn Seapark in Brugge
    PREMIUM

    KIJK. “Eén van de zwakste pretparken van Europa, vergane glorie”: YouTuber niet te spreken over Boudewijn Seapark in Brugge

    “Wegwijzers zijn smerig, er hangt een muffe geur, frisdrankautomaten staan leeg en in het ballenbad zou ik m’n kinderen niet laten spelen." Het Boudewijn Seapark in Brugge krijgt er flink van langs in een recente YouTube-video van pretparkfan Kevin Collier. De man bracht afgelopen weekend een bezoek aan het park en deelde zijn bevindingen met zijn volgers. Die zijn niet min, maar bij het pretpark hebben ze een reactie klaar.
    Brugge