Rik Verheye en Ella Leyers
Volledig scherm
Rik Verheye en Ella Leyers © Instagram/VRT

Na amper 100 dagen: Ella Leyers en Rik Verheye verloven zich

BVLiefde laat zich niet intomen. Exact honderd dagen nadat Ella Leyers (34) en Rik Verheye (35) officieel een koppel werden en als een verliefd stel op Pukkelpop rondliepen, heeft het BV-koppel van het jaar zich ook verloofd. Allicht gebeurde dat afgelopen weekend.

31 reacties

  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Kortom de man van haar leven, mag wel op haar leeftijd, waarom niet ?
  • Nicole Thijs

    1 jaar geleden
    Het kan inderdaad zo snel gaan. Je voelt vaak gelijk aan dit zit goed en dit blijft goed gaan. Ik heb het in mijn eigen familie meegemaakt. Na drie maanden samen al aan een kindje beginnen of trouwen, wij hebben het meegemaakt in eigen kring. Als het goed zit zit het goed en dat kan je heel snel beseffen.
  • Jean Pierre Huybrechts

    1 jaar geleden
    Na zes maand getrouwd na 2 jr gescheiden nu al 35 jr gelukkige single moet kunnen
  • Bart Dekort

    1 jaar geleden
    Als bv kan je je best snel verloven, aangezien het meestal ook snel gedaan is. Dan heb je dat toch al gehad.
  • Mieke De Smet

    1 jaar geleden
    Ik vond ook de ware dacht ik in 2018 na ook 100 dagen verloofd en 4 weken voor me trouw verliet ze me en na 2 maand bij me te wonen alles gaf ze op . Toch vertrok ze maar iedere relatie is anders dus aan jullie super veel geluk 🥰
  1. Samenwerken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”
    PREMIUM
    BV
    10

    Samenwer­ken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”

    Hij is vijf jaar gelukkig getrouwd met Ellen, zijn kinderen Viktor en Marie hebben hun weg gevonden in het leven en op werkgebied doet hij alleen nog maar leuke dingen. Als het leven een rollercoaster is, dan bevindt Gert Verhulst (56) zich nu op een absoluut hoogtepunt. En toch is er iets dat z'n geluk naar een nog hoger niveau kan tillen, vertelt hij in ‘Story’. Een gesprek over grote dromen, Ozempic en samenwerken met Karen Damen. “De tijd heelt alle wonden.”
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”