© @112cmadrid

Bestuurder rijdt na gevecht in op huwelijksfeest in Spanje: vier doden en vier zwaargewonden, drie verdachten opgepakt

Een bestuurder is zondagochtend – vermoedelijk opzettelijk – ingereden op de gasten van een huwelijksfeest in het Spaanse Torrejon de Ardoz, op zo’n 20 kilometer ten oosten van Madrid. Dat meldt de Spaanse zender RTV. Er vielen vier doden en vier zwaargewonden.

jvh
Bron: BELGA

Aan het incident zou omstreeks zonsopgang een gevecht voorafgegaan zijn buiten een restaurant. Waarover dat gevecht ging, is niet duidelijk. “Een voertuig reed vrijwillig mensen aan”, aldus Carlos Polo, hoofd van de hulpdiensten van Madrid. “Toen we ter plaatse kwamen, troffen we vier doden aan met meerdere breuken. We hebben wel vier ernstig gewonde mensen behandeld die hoofdletsels en breuken aan de onderste ledematen hadden”. De gewonden werden overgebracht naar ziekenhuizen in de regio.

De bestuurder reed na het incident door, maar de politie heeft inmiddels drie verdachten opgepakt. Ze werden vijftig kilometer verderop tegengehouden met hun wagen, ten zuiden van Madrid. Het gaat om een man en zijn twee minderjarige zonen. De politie zoekt nog naar een vierde verdachte, die mogelijk ook bij het incident betrokken was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer