© Nike

Op Nike Air Max Day pakt het sneakermerk uit met deze hippe schoen

Op Nike Air Max Day mag de gekende sneaker dertig kaarsjes uitblazen en pakt het sneakermerk meteen ook uit met een nieuw 'sterproduct'. Een schoen waar zeven jaar studie aan voorafgaat, zo communiceert Nike.

elvh

Voor de fans is Nike Air Max Day een hoogdag. Nike Air Max viert niet alleen haar dertigste verjaardag, het merk pakt ook uit met een pak re-releases en limited editions.

Op Nike Air Max Day wordt ook een heel speciale sneaker gelanceerd. Een schoen waar zeven jaar studie aan voorafgaat en die teruggaat naar de essentie van de Air Max: de air, of lucht in de zool. De dertig jaar ervaring wordt nu gebundeld in dé zool en wordt verkocht als VaporMax. Geen tussenzolen, geen rubber, maar enkel lucht in de zool waardoor je dus echt op wolkjes zou lopen.De schoen wordt ontworpen voor sporters en atleten, maar de uitgave is nu al zo'n hype dat het model vast wel weer heel snel door de mode- en lifestylewereld opgepikt zal worden. De schoen is te koop in enkele geselecteerde winkels en heel wat fans kijken al heel lang uit naar dit moment.

 

Happy #airmax day! ? FINALLY BOUGHT IT! YASSSSSS!! ???????? #vapormax #nike

Een bericht gedeeld door Melly (@meowlisaa) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer