Even Goede Vrienden Birgit Van Mol
Volledig scherm
Even Goede Vrienden Birgit Van Mol © VTM

Nieuwsanker Birgit Van Mol over grootste verspreking uit haar carrière: “Een echte kutstad”

TVJulie Van den Steen (30) en Jens Dendoncker (32) introduceren maandagavond de gloednieuwe VTM-quiz ‘Even Goede Vrienden’. Daarin past Jens een tactiek à la Gert Verhulst toe en kan Birgit Van Mol zelf lachen met haar verspreking ku(s)tstad.

4 reacties

  • Wilfried Ingels

    1 jaar geleden
    Op zondag geven ze dan herhaling wat tijdens de week reeds is uitgezonden. Daar hebben we op zondag toch geen behoefte aan.
  • Kenny brusseel

    1 jaar geleden
    ik heb twee opnames bijgewoond het concept is wel goed maar de presentoren iets minder
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Mr Leenders, u bent benieuwd? Ik niet! Als het van vtm komt weet je van op voorhand dat het rommel is! Er zijn genoeg andere zenders, en daarbij ik zit geen uren per dag voor dat reclamekastje! Ik selecteer mijn programma’s en voor de rest is het knopje UIT!
  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Ben benieuwd wat dit voor een programma is ?. Want tegenwoordig trekken de nieuwe programma's meestal op niks.mijn vraag is wanneer stoppen de herhalingen eens en alle Vlaamse zenders bezondigen hieraan.vooral films en oudere series worden tot vervelend toe herhaald en vooral de snert reclames om de 10minuten .ik heb mij daarom geabonneerd op Netflix en mocht deze ook van plan zijn om reclames uit te zenden tijdens de programma's dan pas ik ook hiervoor.het loopt de spuigaten uit !!