© Het Nieuwsblad/scl

Grote cannabisplantage boven kebabzaak ontmanteld, 35-jarige Beringenaar gearresteerd

Keerbergen -

In Keerbergen is een grote cannabisplantage ontmanteld door de politie. De cannabisplantage, zo’n 700 planten groot, bevond zich boven een kebabzaak in het centrum van de gemeente. Een 35-jarige man uit Beringen is aangehouden en het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd.

scl, evb

Een buit van formaat voor de politie uit Keerbergen. Vanochtend konden nieuwsgierige buurtbewoners meerdere politiewagens en een wagen van Fluvius spotten aan kebabzaak Unal Snacks op de Oudstrijderslaan. Agenten in witte pakken ontmantelden de wietplantage stuk voor stuk. Dat was een hele karwei, want een plantage van 700 planten is niet de minste.

Ondertussen heeft het parket een verdachte kunnen arresteren. Een 35-jarige man uit Beringen mag zich verantwoorden voor een onderzoeksrechter, die reeds is aangesteld door het parket van Leuven.

Iets verdachts opgemerkt? Signalen over drugsproductie of dumpen van drugsafval opgevangen? Meld het gratis en anoniem op het telefoonnummer 0800/208.77 of via de website anoniemdrugsmeldpuntlimburg.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer