Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © Photo News

Onversneden klasse en man van de knipoog: de erfenis van Eden Hazard die stopt bij Rode Duivels

Eden Hazard (31) stopt na veertien jaar als Rode Duivel. België zwaait een van zijn allerbeste en sierlijkste internationals ooit uit, op zijn best even ongrijpbaar als zijn luchthartige persoonlijkheid. Een blik op zijn erfenis.

11 reacties

  • Frank Waeghe

    1 jaar geleden
    Een speler die vooral te weinig uit zijn carrière haalde. Dat heeft niets met clubs en trainers te maken, maar alles met zijn gebrek aan inzet. Hazard voetbalt puur en alleen op basis van zijn talent. Hij is nooit een speler geweest die als een prof leefde. Hij heeft veel gewonnen maar had nog veel veel meer uit zijn carrière kunnen halen.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Met een nieuwe topcoach komt hij niet meer aan de bak bij de rode duivels...! Ooit was hij een topspeler uitstekend voetballer ...😏 Nu beter zijn schoenen aan de bak hangen en rentenieren...!
  • Olivier Haerens

    1 jaar geleden
    Hij was een uitstekende voetballer, helaas lang voor het WK begon. Toch werd hij er opgesteld ten nadele van fitte spelers. Onaanvaardbaar.
  • Andre Ooms

    1 jaar geleden
    Was zeker de kapitiensband niet waard. Met een andere coach nooit aan 100 caps geraakt.
  • Frank Vermeer

    1 jaar geleden
    Precies Gerard, de cijfers laten absoluut niet zien dat Hazard zo’n grote speler zou zijn. En cijfers liegen nu eenmaal niet. Jaren lang onterecht op een voetstuk gezet.