Russische staatsmedia delen voor derde dag op rij dreigende beelden: “Een aanval op Londen zou de eerste en laatste waarschuwing zijn”

Voor de derde dag op rij heeft het Russische ministerie van Defensie een video van de plaatsing van een nucleaire langeafstandsraket vrijgegeven. Russische media hebben groots uitgepakt met de beelden als een duidelijke waarschuwing aan het Westen voor de nucleaire capaciteit van Moskou.

81 reacties

  • Willy Drowaert

    1 jaar geleden
    Naast Poetin zijn er ook intelligente mensen die weten wat het betekent om een nucleaire oorlog te beginnen en wees er maar zeker van dat die dichtbij achter de schermen alles in de gaten houden… als het beslissende moment zich zou aandienen, geraakt Poetin nooit levend aan dat drukknopje…trouwens, die mensen bevinden zich ook in de VS en UK…ze gaan die verantwoordelijkheid nooit aan één persoon toevertrouwen zonder een plan B
  • Bart Timperman

    1 jaar geleden
    Veel machtsvertoon van Poetin omdat hij het militair niets kan halen tegen Oekraïne, laat staan de NAVO. Het maakt ook niet uit of hij duizenden kernraketten meer heeft, één raket op Moskou is voldoende om het land daar lam te leggen en dat is wat Rusland kan verwachten na een aanval op Londen. Het is ook niet Poetin die op zijn eentje daarover beslist, hij heeft geen rood knopje dat hij zomaar kan induwen, er zijn een hoop topgeneraals en politici die mee daarover beslissen, gelukkig maar!
  • eli bosch

    1 jaar geleden
    Nu het bijna overal verboden is nog vuurwerk af te steken; mogen we misschien een schitterende show verwachten met het eindejaar.
  • Jo Bosman

    1 jaar geleden
    Een aanval op Londen zou de eerste en laatste waarschuwing zijn en tevens de volledige vernietiging van Rusland betekenen
  • Rik Delalleau

    1 jaar geleden
    Dat alle landen maar op letten van Rusland,heen poker spelen, proberen uit te praten