Bezoek van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un aan de ‘tractorfabriek’ van Kanggye in 2013.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoek van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un aan de ‘tractorfabriek’ van Kanggye in 2013. © RV

Rusland shopt wapens in Noord-Korea: deze "tractorfabriek" bevoorraadt enkel de 'schurkenstaten’

Zou het kunnen dat de Russen binnenkort met Koreaanse wapens op het Oekraïense slagveld verschijnen? Zeker wel. Noord-Korea geldt al lang als leverancier voor schurkenstaten die elders niet aan hun gerief geraken. Wij onderzochten wat Moskou zou kunnen kopen, hoe deugdelijk dat wapentuig is en waarom het arbeiders zijn van een tractorfabriek die daar nu al enkele weken overuren voor kloppen.

15 reacties

  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    Ze doen net als wij schurkenstaten sponseren, het zijn toch de burgers die de rekening krijgen. Stop met jullie heiliger dan de paus te wanen! Hypocrieten.
  • Willy De Vidts

    1 jaar geleden
    En wat doen de VS en de EU-landen??? Dat zijn de grote schuldigen, gewoon omdat de economie in de VS loodrecht de dieperik in gaat.
  • Maurice Van der Leene

    1 jaar geleden
    Kan dat echt die gasten geen barst schelen dat ze hier gans de aardbol aan flarden aan het schieten zijn? Denken die bende annozelaar niet aan hun kinderen/ kleinkinderen / achterkleinkinderen of leven die scharlatans alleen met het idee van ikke ikke ikke en een andere kan stikken? 🙄
  • Louis Momme

    1 jaar geleden
    Het Westen heeft al veel te veel geduld gehad met Noord-Korea. Strengere internationale maatregelen zoals tegen Rusland dringen zich op.
  • Michael Aerts

    1 jaar geleden
    Dat de US en Europa Oekraïne steunen is, volgens putin, buitengewoon schandalig en provocerend. Dat hij zijn wapens krijgt van iran, noord korea en china is natuurlijk de normaalste zaak ter wereld.