Herbeleef hier de finale van ‘The Voice’. Louise kroont zich tot winnares: “Is dit geen foutje?”

TVHet is gebeurd: Louise (25) is gekroond tot de nieuwe winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze nam het in de finale op tegen vier andere kandidaten, maar bleek uiteindelijk net iets populairder bij het stemmende publiek. Louise volgt Grace op als winnaar en mag met een prijs van 25.000 euro naar huis.

21 reacties

  • Rik Hofman

    1 jaar geleden
    Schrijf maar op: de enige waar we nog van gaan horen is Evert. Die kan zo het podium van Werchter op met een groep as de editors.
  • jacques hottelet

    1 jaar geleden
    Moet pijn doen bij Laura Tesoro ,ik vraag mij af wat dat meiske in de jury doet.
  • Eddy Verachtert

    1 jaar geleden
    Niet zwanzen he mensen Barbara Dex en de betreurde zangeres An Christie en Dani Klein zijn stukken beter dan Beyoncé Natalia van den Aldi
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Ilse ik ben het volledig met u eens wat het duet betreft. Ik denk dat dit Louise nog lang gaat geheugen. Maar dat doet niks af van haar zeer mooie stem. Het bewijst enkel wat een fantastische zangeres Natalia eigenlijk is. Ver boven iedereen verheven in ons land. De beste ooit.
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Wie Louise vergelijkt met Natalia, moet nog eens hun duet opzetten. Louise wordt daar door Natalia bijna van het podium gezongen. Gisteren nog de zus van Metejoor gehoord op de NOTP. Veel mooiere stem en veel betere performance. Over Louise gaan we niet veel meer horen, vrees ik.