©  ISOPIX

Zijn naam is nog geheim, maar Khloé Kardashian deelt wel zeldzame foto van zoontje

De Kardashians hielden afgelopen weekend niet alleen een luxueus kerstfeestje, ook deelde Khloé Kardashian nog eens een foto van haar zoontje op sociale media. De moeder van twee is bijzonder karig met foto’s van de kleine jongen maar voor de feestdagen maakte ze graag een uitzondering.

Lien Lammens
Bron: Instagram

Kerstbomen bij de vleet, stapels cadeaus maar ook een foto van het zes maanden oude zoontje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Het zoontje, waarvan we nog altijd de naam niet weten, zijn gezichtje is te zien op een foto op Instagram met de boodschap “Merry Christmas”. Voor de gelegenheid trokken zowel Khloé als haar dochter True een rode jurk aan, wat mooi contrasteerde met de witte kerstboom.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nadien deelde de 38-jarige realityster nog enkele foto’s van haar en haar vierjarige dochter. Hun jurken waren perfect op elkaar afgestemd en ook Khloés lange rode nagels en haar fonkelende diamanten sprongen in het oog.

LEES OOK:
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer