HLN Winkelkar
Volledig scherm
PREMIUM
HLN Winkelkar © Getty Images

Winkelkarretje wordt in 2023 nóg duurder: deze supermarktproducten kosten straks zeker meer

Als u dacht dat uw winkelkar dit jaar al veel kostte, bent u er ook volgend jaar aan voor de moeite. Want het belooft nóg fors duurder te worden in de supermarkt. En dat tot tientallen procenten voor sommige spullen. Dat verwachten zowel producenten, leveranciers als de warenhuisketens zelf. Van deze producten verwacht de sector de grootste stijging.

133 reacties

  • Louis Franklin

    1 jaar geleden
    Hoog tijd dat we stoppen met ocmw van de wereld te spelen. Grenzen dicht, buitenlandse hulp stoppen, en focussen op de problemen in het binnenland.
  • Sabrina Christ

    1 jaar geleden
    Waarom een leeglopende staatskas blijven sponsoren in eigen land. Hadden we veel keuze toen het EU werd, ja... nu wel want ga liever in de buurlanden inkopen doen... het maakt een groot verschil op lange termijn.
  • karin verwimp

    1 jaar geleden
    Des te duurder het hier wordt, des te meer het loont om over de grens te gaan winkelen. En des te verder je van de grens mag wonen om profijt te doen. Ze zagen me afgelopen jaren al enkel in de Belgische winkels voor voedingswaren die niet lang houdbaar zijn. Wel, dat zal vanaf nu dus ook niet meer zijn als ik zoveel profijt doe dat ik 2 keer in de week over de grens kan gaan winkelen.
  • Tom Caers

    1 jaar geleden
    Tis een schande hier. Vorige zomer naar Malaga geweest,een volle winkelkar,hou u vast....53eu! Kochten de dag erna 18 langoustines voor op de bbq. 3.5eu. De glimlach ging bij ons van oor tot oor. Tot we terug in België waren,volle winkelkar 200eu. Vanaf ons pensioen zijn wij hier weg en gaan in Spanje wonen,geen cent vloeit nog terug naar dit land en zo zijn er velen. Dus België uw toekomst ziet er donker uit,u jaagt uw eigen volk het land uit!
  • jan tobbak

    1 jaar geleden
    beter bezuinigen op reizen en luxe dan op eten,ken er veel met een nieuwe auto maar de frigo is leeg