©  Marc Herremans - Mediahuis

Disneyland zoekt duizenden nieuwe werkkrachten tijdens jobdag net over Belgische grens 

Nu de coronamaatregelen al een tijdje afgeschaft zijn, investeert Disneyland Parijs weer volop om miljoenen bezoekers te kunnen verwelkomen. Het attractiepark begint binnenkort met een grote rekruteringscampagne doorheen Europa en maakt ook een tussenstop net over de grens in Rijsel. Het doel? Meer dan duizend openstaande vacatures invullen.

sodb

“Disneyland viert zijn dertigste verjaardag en de opening van de nieuwe ‘Marvel Avengers Campus’ zone. Na een onderbreking van twee jaar begint het bedrijf aan verschillende nieuwe Europese rekruteringstour om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen en de Disney-magie tot leven te brengen”, staat er te lezen op hun website.

Disneyland Parijs gaat dus op zoek naar nieuwe werknemers die in het Franse attractiepark aan de slag willen gaan. Er worden jobs in veel verschillende sectoren aangeboden, vooral in de hotelsector en het restaurantwezen. Tijdens de rekruteringstournee, die op zes verschillende locaties zal plaatsvinden, zullen er duizenden vaste en seizoensgebonden contracten van bepaalde duur aangeboden worden, alsook stages en tijdelijke contracten.

Geïnteresseerden in ons land hoeven niet ver te reizen, want op 7 februari stopt de tournee in Rijsel (Lille), net over de Belgische grens. Solliciteren kan zonder afspraak en met een beetje geluk kan je zelfs ter plaatse aangenomen worden. De tournee stopt ook in Madrid, Lissabon, Lyon, Montpellier en Zagreb. Meer info kan je via de website van Disneyland Parijs terugvinden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER