Wagen belandt op dak op lus van Antwerpse Ring naar E34: bestuurder zwaargewond

Bij een ongeval op de aansluiting van de Antwerpse Ring naar de E34 richting Zelzate is vrijdagochtend een bestuurder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer belandde met de wagen op zijn dak en moest door de brandweer bevrijd worden. De aansluiting was een tijdlang versperd.

jtp

Het ongeval gebeurde iets na 9.30 uur. Een bestuurder wilde na de Kennedytunnel de aansluiting nemen richting de E34 naar Zelzate, maar miste om een nog onduidelijke reden de bocht. De bestuurder verloor de controle over het stuur, de wagen begon te tollen en eindigde uiteindelijk op zijn dak.

Het slachtoffer zat gekneld en moest door de brandweer uit de wagen bevrijd worden. De wagen moest getakeld worden. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de aansluiting van de Antwerpse Ring richting E34 een uur volledig versperd. Het ongeval zorgt dan ook voor file van ver voor de Kennedytunnel.

Het Verkeerscentrum raadt aan om over langere afstand vanuit Antwerpen voor de E17 te kiezen. Verkeer vanuit het noorden kan ook via de Liefkenshoektunnel rijden, maar die is niet tolvrij gemaakt. Vanuit Hasselt naar Gent rij je beter om via Brussel.

© BFM

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV