©  Brentford FC

Zoon van David Beckham verlaat MLS-club van z’n vader en trekt naar… de Premier League

Romeo Beckham, zoon van voormalig Engels international en Manchester United-icoon David Beckham, heeft een contract ondertekend bij het tweede elftal van Brentford. Dat bevestigde het team uit de Premier League vrijdag.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

De 20-jarige middenvelder, die als jongere zijn opleiding kreeg bij Arsenal, onderhield de voorbije maanden zijn conditie in Amerika. Daar voetbalde hij in het tweede elftal van Inter Miami, dat deels eigendom is van zijn vader. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik ben heel fier en gelukkig hier te zijn”, zegt Romeo Beckham. “Het was een leuk seizoen (in de VS) met veel hoogtes en laagtes, maar ik ben gemotiveerd om hier te zijn en te laten zien wat ik kan.”

Romeo Beckham vervoegde in 2021 de rangen van Fort Lauderdale CF, dat vorig jaar omgedoopt werd tot Inter Miami II. De zoon van ‘Becks’ mocht in juli kort opdraven met het eerste elftal in een oefenduel tegen Barcelona.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer