De ondertussen beruchte geheime documenten in de garage van Biden geven werpen Trump een reddingsboei toe.
Volledig scherm
PREMIUM
De ondertussen beruchte geheime documenten in de garage van Biden geven werpen Trump een reddingsboei toe. © Photo News/AP

ANALYSE. Joe Biden heeft iets onvergeeflijks gedaan: Donald Trump een reddingsboei toewerpen

Dat Joe Biden staatsgeheimen bewaarde in zijn garage, hoeft hem niet te beletten om voor zijn herverkiezing te gaan. Maar het is onvergeeflijk dat hij Donald Trump een reddingsboei toewerpt. Het vooruitzicht dat die twee straks misschien weer tegenover elkaar staan, is een verschrikking — en het zou Biden sieren als hij Amerika de kans geeft om dat onzalige verleden achter zich te laten.

27 reacties

  • geert Verschelde

    1 jaar geleden
    Trump is wellicht een soort bullebak, een olifant in een porceleinwinkel. Maar Biden is volgens mij veel slechter alhoewel de media hier openlijk uit komt tegen Trump.
  • Lilianne van neylen

    1 jaar geleden
    Dat Trump en zijn gangsters daar iets mee te maken hebben zou niet verwonderlijk zijn. Maar een nieuwe ambtstermijn voor een halverwege tachtiger?? DAT zou ook te gek voor woorden zijn!
  • Peggie Van Audenhove

    1 jaar geleden
    Documenten gevonden bij Biden zijn duidelijk daar geplant door handlangers van Trump om Biden in descrediet te brengen en Trump zijn achterhouden van geheime documenten te minimaliseren.
  • lars vandenberge

    1 jaar geleden
    Biden 10 vertrouwlijke documenten vs Trump 13.000 documenten waarvan minstens 300 Top secret. Biden bied ze "spontaan" aan nadat ze gevonden waren. Bij Trump merkte het nationale archief dat er documenten onbraken en Trump deed er alles aan om ze niet terug te geven. Waarschijnlijk liet hij in de periode tussen de dagvaardiging en inbeslagname alle gevoelige documenten kopiëren om er later (mis)gebruik van te kunnen maken.
  • peter destoop

    1 jaar geleden
    Het is hoogtijd dat hij het roer doorgeeft aan Harris vrouw en niet blank. stemmen gegarandeerd. Biden zijn houdbaarheidsdatum ruim overschreden. Anders zitten we bij de volgende verkiezingen weer met trump opgescheept.