Bas De Wilde

Man in kritieke toestand nadat hij met auto tegen boom is gebotst in Kerkhove

In Kerkhove is een man in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij met zijn wagen tegen een boom was geknald. De man was niet meer bij bewustzijn toen de hulpdiensten ter plaatse waren. De wagen is volledig vernield. 

Het ongeval gebeurde vrijdagnacht om 00.15 uur op de Oudenaardsesteenweg in Kerhove, een deelgemeente van Avelgem. De man van 27 reed van Oudenaarde richting Kerkhove en week om een nog onbekende reden af van de weg. Hij knalde daardoor met volle snelheid tegen een boom aan de andere kant van de weg. De man verloor het bewustzijn en geraakte zelf niet meer uit zijn wagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en konden hem bevrijden.

Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De wagen van de man is volledig vernield. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Door het ongeval was de Oudenaardsesteenweg een lange tijd afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Het parket heeft geen verkeersdeskundige aangesteld. 

 

Meest gelezen