Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Beverentunnel afgesloten richting Nederland na zware kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens

KalloIn de Beverentunnel in Kallo heeft zich een zware kop-staartaanrijding voorgedaan tussen twee vrachtwagens. De cabine van de aanrijdende truck vatte ook vuur. De brandweer was gelukkig al ter plaatse door een interventie enkele honderden meters verder en kon de brand meteen doven.

  1. Pas afgestudeerd, maar documentaire van Ruben (23) is nu al op tv te zien: “Onze roadtrip door Cambodja was betoverend”
    PREMIUM

    Pas afgestu­deerd, maar documentai­re van Ruben (23) is nu al op tv te zien: “Onze roadtrip door Cambodja was betoverend”

    Jonge film- en televisiemaker Ruben De Maere (23) uit Melsele heeft nog maar net de schoolbanken verlaten, maar levert al meteen zijn visitekaartje af met de documentaire ‘Veerkrachtig Cambodja’. Voor dit project liet hij zich een maand lang op sleeptouw nemen door journalist Kris Janssens (48) die enkele jaren geleden van Cambodja zijn thuisland maakte. Het resultaat van deze roadtrip is zaterdag te bekijken in ‘Vranckx & de Nomaden’ op VRT Canvas, maar voor ons licht hij al een tipje van de sluier.
    Melsele
  2. Puitenslagerscomité pakt uit met internationale folkloristische stoet: “Van vechtende steltentlopers uit Namen tot volksdans uit Oekraïne”
    PREMIUM

    Puitensla­gers­co­mité pakt uit met internatio­na­le folkloris­ti­sche stoet: “Van vechtende steltentlo­pers uit Namen tot volksdans uit Oekraïne”

    De Puitenslagersfeesten vieren dit jaar een drievoudig jubileum en dat wil men niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 12 mei staat er een internationale folklorestoet op het programma met meer dan 50 groepen die een parcours van 3,5 kilometer zullen afleggen door het centrum van Beveren. Er zijn ook een aantal trekpleisters voorzien waar korte optredens plaatsvinden.
    Beveren