Harry Toffolo.
Volledig scherm
Harry Toffolo. © PHOTONEWS

Anderlecht stapt naar FIFA om alsnog transfer van linksachter Toffolo af te dwingen

AnderlechtAnderlecht heeft voor de FIFA een zaak aangespannen tegen Nottingham Forest om op die manier alsnog de overgang van Harry Toffolo naar het Lotto Park af te dwingen. Anderlecht claimt dat Nottingham een gevalideerd akkoord niet heeft ondertekend.

26 reacties

  • Wouter Vaeyens

    1 jaar geleden
    Rechtsgeldig of niet..al iemand gehoord van TMS? Enige dat telt om transfer geldig te maken en speler aan een club toe te wijzen. Om dit in orde te krijgen moeten er contracten ondertekend worden door alle partijen…denk dat er beter gezwegen wordt over mondelinge overeenkomsten of via mail..
  • jos kenis

    1 jaar geleden
    Een handtekening betekent niets in de wereld van de contracten. Van zodra er een mondeling akkoord is over de speler en de prijs is de overeenkomst gesloten en strekt ze de partijen tot wet. Hopelijk schept deze zaak een precedent en zorgt ze voor wat meer transparantie in een voetbalwereld die denkt zich alles te kunnen permitteren.
  • Ilse Huyghe

    1 jaar geleden
    E-mail verkeer is enkel een begin van bewijs dat er iets is overeengekomen is en vervangt geenszins een handtekening op een contract, weze het digitaal of niet.
  • Erwin LAUWENS

    1 jaar geleden
    Tegen er een uitspraak is zijn er waarschijnlijk geen 6 matchen meer te spelen in de reguliere competitie en dan moet hij zich nog aanpassen. Resultaat 1 of 2 matchen in de reguliere en een paar in de playoff als ze zich kunnen kwalificeren. Daarna terug weg. Reken dan eens uit wat hij gekost heeft per minuut (of per baltoets).
  • Roos Desreveaux

    1 jaar geleden
    Het was een vaudeville op neerpede met den Deen en wouter,