© Airbnb

Is roze je lievelingskleur, dan is deze Airbnb-villa vast iets voor jou

Er als jong meisje altijd van gedroomd om in een roze Barbiehuis te wonen? Wie deze kinderdroom nog wil waarmaken, kan in het Britse graafschap Essex een villa huren die helemaal in het roze baadt.

flb

Eigenaars Amy en James omschrijven hun villa als hét roze huis met flamingo's en eenhoorns. "Het is de perfecte plaats als je iets te vieren hebt met vrienden. Het huis zelf is een kunstwerk dat constant evolueert", klinkt het. Het huis is in elk geval een opvallend gebouw in het gehucht Tiptree in Essex en wie dat wil, kan het effectief huren via Airbnb.

In ruil voor 2.100 euro per nacht kun je er overnachten met 14 vrienden want er zijn 15 bedden beschikbaar. Het huis is ook volgestouwd met heel wat kitsch, neonlichten, discoballen, glittermuren en grote lusters dus je kunt er je ogen flink de kost geven.

Al moet ook gezegd worden dat niet alle kamers de kleur roze meekregen. De 'man cave' met pooltafel is in donkere kleuren geschilderd en de badkamer is dan weer zwart-wit. In de tuin vind je bovendien ook een saloon terug waar je van een drankje kunt genieten. Of relax wat in de jacuzzi terwijl je bladert in de collectie vintage Playboy-magazines van het koppel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer