Onyedika en De Laet lieten hun ongenoegen blijken tegen de vijandelijke fans
Volledig scherm
Onyedika en De Laet lieten hun ongenoegen blijken tegen de vijandelijke fans © VTM NIEUWS

KIJK. Onyedika en De Laet riskeren toch vervolging door bondsparket na middelvinger richting vijandelijke fans

De middenvingers van Club Brugge-middenvelder Rahael Onyedika en Antwerp-verdediger Richie De Laet kunnen nog een disciplinair staartje krijgen. Het bondsparket kan de twee spelers namelijk vervolgen voor een inbreuk tegen het bondsreglement.

82 reacties

  • Johan Janssen

    1 jaar geleden
    Hahaha nu ze Ritchie hebben kunnen pakken wel anders kwam er niks van want Brugge is het al jaren gewoon dat ze wel wat meer mogen en dan wil ik niet overdrijven.
  • Smet Pascal

    1 jaar geleden
    Mr De Laet stond snel klaar om de scheidsrechter te bekritiseren na Union. De impact van dat kleine foutje van de scheidsrechter op de uitslag was nihil. Mr. de Laet verdient met 1 gewonnen match meer dan een scheidsrechter op een gans jaar, toch heb ik nog nooit een scheidsrechter met zo’n gedragingen over het veld zien lopen. Hij moet misschien met zijn rijkelijk loon eens een cursus zelfbeheersing volgen bij scheidsrechters die elke week drek over hun hoofd krijgen.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Mooi voorbeeld voor de jeugd tegenwoordig ...🙄 Opvoeding respect is ver te zoeken...!
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Zijn dat dan de topploegen van België? Bestuur van beide clubs zouden hun spelers een cursus etikette en opvoeding moeten laten volgen.
  • Claude Rens

    1 jaar geleden
    Een scheidsrechter wordt ieder match uitgescholden van bij de jeugd tot 1e nationale. Zij steken hun vinger nooit op. Een scheidsrechter is ook een mens. De beste stuurlui staan wal.