Tegen Antwerp maakten de fans van Anderlecht hun standpunt nog eens duidelijk.
Volledig scherm
Tegen Antwerp maakten de fans van Anderlecht hun standpunt nog eens duidelijk. © Photo News

Anderlecht-supporters herhalen standpunt over Vandenhaute: “Als je zulke dingen leest... dan moet hij zo snel mogelijk opstappen”

Ondanks de sportieve beterschap (7 op 9) rommelt het nog serieus bij RSC Anderlecht. ‘Humo’ kwam met anonieme getuigenissen naar buiten, onder meer over niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute, en die zijn voor een deel van de RSCA-supporters alleen maar olie op het vuur. “Ons standpunt verandert dan ook niet.”

15 reacties

  • Pierre Jacobs

    1 jaar geleden
    Erwin als Wouter weggaat is dat zijn eigen beslissing. Als de beheerraad hem weg beslist heet hij niks te koeken. In beide gevallen kan hij zijn aandelen verkopen, de voorwaarden voor verkoop zijn bepaalt in de statuten. Wat er ook gebeurt hij (Wouter) kan niemand verplichten zijn aandelen te kopen of uit te betalen ook de club niet.
  • Erwin LAUWENS

    1 jaar geleden
    Als Wouterke vertrekt is de grote vraag: wat met zijn aandelen? Als hij zijn geld op zeer korte termijn eist vrees ik voor RSCA: geen licentie meer en boeken toe. En, wat gaat Coucke doen? Als dat artikel over hem en verkopen klopt: wie gaat er hem 130 miljoen betalen voor RSCA dat een marktwaarde heeft van 75 miljoen volgens transfermarkt. (Deze waarde gaat nog de dieperik ingaan als hij vertrekt.)
  • François Defrijn

    1 jaar geleden
    Hopelijk is dit de doodsteek niet voor onze club, als de aandeelhouders hiermee akkoord zijn gegaan dan moeten we dit aanvaarden anders WEG ermee.
  • An D'Hooghe

    1 jaar geleden
    Hadden jullie echt gedacht dat een topmanager gratis zou werken ? Zo naïef kunnen jullie toch niet zijn?
  • Dirk Van der Weeën

    1 jaar geleden
    Wel als Anderlecht in 1B speelt kan Union als grootste Brusselse Club toch in dat stadion spelen,en Anderlecht in hun oefencomplex.