Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

COLUMN. Na mijn interview met Dries Van Langenhove had ik het gevoel dat ik voor het eerst in mijn leven had gesproken met een politicus om bang van te zijn

Onze columnist Jan Segers betreurt dat Dries Van Langenhove de Kamer heeft verlaten. “Als vertegenwoordiger des volks was hij daar op zijn plaats. In die zin mis ik hem al, de engerd. Toen ik hem interviewde, noemde hij Mei ‘68 even kwalijk en verwoestend als de Tweede Wereldoorlog. ‘Ik wik mijn woorden’, voegde hij daaraan toe. Waarop ik in de lach schoot - zo grotesk klonk dat.”

31 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    1 jaar geleden
    Ik dacht dat een journalist neutraal en objectief diende te zijn. Mr Segers u bent geen van beide. Dany Verstraeten van het journaal is nog erger; zodra Tom Vangrieken bij hem te gast is trekt hij zijn neus op alsof hij sh*t heeft geroken en probeert hem continu woorden in de mond te leggen en het interview te sturen. Dries wordt zelfs niet uitgenodigd en kan zich dus ook niet verdedigen of van weerwoord dienen, iets wat nochtans een basisrecht schijnt te zijn (behalve voor het VB blijkbaar).
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    eigenlijk moet men nooit bang zijn van een politicus. Wel van een meute die hem als zombies kritiekloos en zonder nadenken volgt.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Absoluut niet om bang van te zijn, een zeer goed politicus, één van de besten.
  • Louis Momme

    1 jaar geleden
    Denk niet dat hij de enige is die er ´anders´ over denkt! Veel mensen zijn het willekeurig repressief optreden van de overheid kotsbeu. Regeltjes en boetes voor alles en nog wat. Nog erger als een kindertuin.
  • guido Bervoets

    1 jaar geleden
    Prachtig verwoord zoals steeds van Jan Segers. En de nagel op de kop ook.