Miss België-organisatrice Darline Devos en Chayenne Van Aarle toen ze vorig jaar tot Miss België werd gekroond.
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België-organisatrice Darline Devos en Chayenne Van Aarle toen ze vorig jaar tot Miss België werd gekroond. © Joel Hoylaerts/Photo News

INTERVIEW. Miss België-organisatrice Darline Devos: “Plastische chirurgie kan. De wereld vandaag is niet meer die van 18 jaar geleden”

Vanavond wordt een nieuw meisje tot ’s lands mooiste gekroond. “Het scheelde geen haar of de show was een eerbetoon geworden aan Chayenne”, zegt organisatrice Darline Devos (58). Ze leidt al 18 jaar als een moederkloek nieuwe missen op, maar krijgt vaker dan haar lief is kritiek. Die pareert ze allemaal, op zachte toon. “Wij creëren sterke vrouwen.”

12 reacties

  • Jo Deketel

    1 jaar geleden
    Dus het voorbeeld van een rolmodel voor onze jeugd is een 23-jarig meisje dat omwille van haar schoonheidsideaal, dus niet om medische redenen, zich laat verbouwen? Mooie boodschap die de Miss België verkiezingen uitstuurt! En dan maar geld inzamelen voor Rode Neuzen dag om onze jongeren te helpen met hun psychische problemen!
  • Geert Vaelen

    1 jaar geleden
    Plastische chirurgie om een wedstrijd te winnen is net zoals doping nemen om een sportevenement te winnen: valsspelen noem ik dat. In de sportwereld wordt je al direct gediskwalificeerd als ze erachter komen, om over je carriere nog te zwijgen. En zoals hier anderen zeggen, er zijn mooiere meisjes die niet eens deelnemen aan zo'n keuring.
  • TOM VLAANDEREN

    1 jaar geleden
    Misschien eens een politica politieker verkiezing organiseren kandidaten in overvloed en de winnaar krijgt dan 1 jaar gratis het leven zoals het werkelijk is als gewone werkende burger, dat gaat kijkcijfers en veel stemmen opleveren
  • willem merken

    1 jaar geleden
    Ik zie ze liever natuurlijk zonder die opgefokte make-up.
  • Vera Bres

    1 jaar geleden
    Zelfs toen ik jong en mooi was vond ik het al een vleeskeuring.
  1. Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstellen: “Chirurg stelde mij gratis borstvergroting voor”
    PREMIUM
    TV
    4

    Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstel­len: “Chirurg stelde mij gratis borstver­gro­ting voor”

    “Waarom dragen vrouwen hakken, harsen ze hun bikinilijn, en spuiten ze fillers in hun lippen en botox in hun voorhoofd?” Psychologe Gudrun Hespel (32) - u kent haar van ‘Kamp Waes’ - vraagt het zich af in haar boek ‘Genoeg’. Zelf kampte ze ook jarenlang met een zware eetstoornis, en de lessen die ze daaruit trok, wil ze nu doorgeven. Want we zijn lang niet zo geëmancipeerd als we denken. “Víer schoonheidssalons hebben mij een aanbod gedaan na ‘Kamp Waes’”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
  2. “Dat we net een appartement kochten, had dus niets met het prijzengeld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor
    PREMIUM
    TV

    “Dat we net een apparte­ment kochten, had dus niets met het prijzen­geld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor

    Bitterzoet. Zo kan je het vertrek van Charlotte uit ‘De mol’ nog het beste omschrijven. Ze viel vlak voor de finale af, maar daardoor kon ze wél nog afscheid nemen van haar opa, die intussen overleed. “Dan worden het spel en enkele pasvragen wel heel onbelangrijk”, relativeert ze. Een terugblik op haar persoonlijke hoogtepunt, haar eigen verdachte handelingen en de extreme emoties die ze in Italië beleefde. “Heimwee, stress en vermoeidheid kregen even de bovenhand.”