Monsieur Paul stopt als bassist bij Triggerfinger

Paul Van Bruystegem, alias Monsieur Paul, stopt na 20 jaar als bassist bij de Belgische rockgroep Triggerfinger. Dat maakte de band zelf bekend via hun Facebookpagina.

ls

“Twintig jaar …. Twintig onwaarschijnlijk boeiende , muzikale, opwindende, creatieve, hevige, nee, heftige jaren. Jaren van hard werken, hard lachen én hard spelen”, schrijft Van Bruystegem op de Facebookpagina van de rockgroep. “Zo kijk ik met voldoening terug op de afgelopen 25 jaar, als lid van Triggerfinger. Ik verlaat het Triggerfinger schip en ga me op eigen projecten richten.”

De bassist werd in 2003 lid van de groep, als vervanger van Wladimir Geels. Daarvoor had hij ook al contact met de groep als producer.

Wie Triggerfinger nog een laatste keer aan het werk wil zien met Monsieur Paul als bassist, kan terecht op een van de drie afscheidsoptredens die de groep dit jaar organiseert. Op 5 juni spelen ze in Paradiso (Amsterdam), op 7 juni in SPOT in Groningen en op 10 juni sluiten ze de trilogie afscheidsconcerten af in de AB in Brussel. Na deze shows zal Van Bruystegem zich op andere projecten storten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER