© Photo News

Kate Middleton woont stiekem het verlovingsfeest van haar zus bij

Kate Middleton zou in het allergrootste geheim het verlovingsfeest van haar zus Pippa hebben bijgewoond. Dat schrijft de Britse tabloid The Sun.

vwh

Een paar weken geleden werd prins William gespot met vrienden op skivakantie in het Zwitserse Verbier, waar hij volgens de Britse pers flirtte met een Australisch model en ging feesten in de nachtclub Farinet. Er werd gespeculeerd waarom Kate Middelton niet mee was en The Sun denk te weten hoe het komt: de mama van prins george en prinses Charlotte zou ook zelf op skivakantie geweest zijn in het Franse Meribel in het gezelschap van haar zus Pippa, die er naar verluidt een vrijgezellenfeestje organiseerde.

© Photo News

“Een skireis naar Frankrijk leek ons de perfecte trip”, aldus een vriendin van Pippa in een reactie over het feest aan de tabloid. Ze voegt eraan toe dat de vrouwen een luxueuze chalet huurden, inclusief een privékok en bedienden en het erg naar hun zin hadden. De bron weet ook nog dat de groep vrienden samen met een privévliegtuig reisden. De mannen, inclusief prins Williams en Pippa’s aanstaande werden ‘gedropt’ in Zwitserland, de dames zon’ honderd kilometer verderop.

Pippa Middleton geeft in mei haar jawoord aan James Matthews. De plechtigheid gaat zal plaatsvinden in het Engelse Berkshire.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer