Boze Astrid Coppens is bagage kwijt: “Shame on you Aviapartner om altijd te staken”

showbizzAstrid Coppens (40) is kwaad. Deze week had ze samen met haar partner Bram een reisje naar Los Angeles gepland, maar dat zal in eerste instantie zonder bagage moeten, want die is kwijt. Op sociale media neemt het model transportbedrijf Aviapartner flink op de korrel. “F*ck you, very, very much”, klinkt het.

  1. Astrid Coppens gaat op werkreis met jongste dochter Joey-Lee: “Haar eerste vlucht ooit was een succes”
    Play
    BV

    Astrid Coppens gaat op werkreis met jongste dochter Joey-Lee: “Haar eerste vlucht ooit was een succes”

    Astrid Coppens (40) is samen met haar jongste dochter Joey-Lee vertrokken naar Marrekech in Marokko. Astrid gaat er op werkreis om de nieuwe collectie van haar modelabel ‘Astrid Black Label’ vast te leggen op beeld en Joey-Lee mag dat meemaken vanop de eerste rij. Het was haar eerste vlucht ooit en Astrid vertelt op Instagram dat haar dochter het prima heeft gedaan. Coppens deelt ook verschillende video’s van het mooie verblijf, dicht bij het Atlasgebergte, waar ze de komende dagen gaat vertoeven samen met Joey-Lee en haar team.
  2. “Lastig voor mijn lief om te zien hoe ik op tv interesse toon in een andere vrouw”: zo gaat het met 'afgewezen' Boris en Robin uit 'Boer zkt vrouw'
    PREMIUM
    TV

    “Lastig voor mijn lief om te zien hoe ik op tv interesse toon in een andere vrouw”: zo gaat het met 'afgewezen' Boris en Robin uit 'Boer zkt vrouw'

    Van een plotwending gesproken. Boerin Sanne (33) besloot zondag in ‘Boer zkt vrouw’ om met géén van haar twee overblijvende mannen op date te gaan, en gaf er zo de brui aan. Een unicum voor het programma, maar eigenlijk geen al te grote verrassing voor Boris (28) en Robin (32), vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Ik wilde er alles aan doen om haar los te krijgen. Tevergeefs.” Waar liep het precies mis? En hoe gaat het nu met hun liefdesleven? “Ik voel me weer 16.”