Ex-MMA-vechter Nate Marquardt en zijn gezin.
Volledig scherm
Ex-MMA-vechter Nate Marquardt en zijn gezin. © Instagram

“Mijn kinderen moeten wegkijken als ze kussende mannen zien” : ex-MMA-vechter noemt homoseksualiteit “afschuwelijk”, maar wil van geen berouw weten

Voormalig MMA-vechter Nate Marquardt (43) is in het oog van de storm beland op sociale media. De Amerikaan stuurde enkele homofobe uitspraken de wereld in nadat hij zich niet kon vinden in een commercial van zender ESPN, waarin twee kussende mannen te zien zijn. Spijt heeft de man niet, integendeel.

23 reacties

  • Davy Van gool

    1 jaar geleden
    Ergens een mening overhebben ,die geven en niet terug krabbelen achteraf .respect toch
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    Kan me vinden in de man zijn uitspraken. Iedereen heeft recht op een eigen mening en die te uiten!
  • Robert Van Haver

    1 jaar geleden
    recht op menings uiting of is men verplicht de opgedrongen cultuur te volgen? Neen dus, men moet kinderen niet van jongsaf aan proberen te beinvloeden
  • Dries Dumoulin

    1 jaar geleden
    als iedereen zijn sexuele moraal eens voor zich hield in de prive sfeer maar nee hoor er is een hele groep lobyisten die heel machtig en rijk zijn die zitten in modewereld en muziek industrie en die er alles aan doen om het aanvaardbaar te maken en te normaliseren !
  • ivan de ridder

    1 jaar geleden
    Liefde is liefde, wederzijds respect is essentieel. Met bijbelse referenties zwaaien zegt wel iets over hoe 'ruimdenkend' deze persoon is en zijn kinderen opvoedt ... maar sowieso, ieder z'n mening en alle respect daarvoor. Daarvoor moet je nog niet iemand 'cancelen'.